Kiwi: Vågsgata, Åpningstider i Sandnes

Kiwi er en populær dagligvarebutikk i Sandnes, og en av filialene ligger i Vågsgata. Butikken er kjent for sitt brede utvalg av matvarer til lave priser, og er et populært valg blant både fastboende og besøkende.

Lokasjon

Kiwis butikk i Vågsgata ligger sentralt til i Sandnes, og er lett tilgjengelig med bil, buss eller til fots. Adressen er Vågsgata XX, XXXX Sandnes.

Åpningstider

Kiwi i Vågsgata har generøse åpningstider for å sikre at kundene kan handle når det passer dem best. Butikken holder åpent hver ukedag fra kl. XX:XX til kl. XX:XX. I helgene har de litt kortere åpningstider, med salg fra kl. XX:XX til kl. XX:XX. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere på helligdager og spesielle anledninger, så det kan være lurt å dobbeltsjekke på forhånd.

Bredt utvalg av matvarer

Kiwi i Vågsgata tilbyr et bredt spekter av matvarer til konkurransedyktige priser. Her kan du finne alt fra ferske frukt og grønnsaker til kjøtt, ferskvarer, meieriprodukter og dagligvarer. Butikken har også et godt utvalg av økologiske og glutenfrie produkter for de som har spesielle kostholdsbehov.

Tilbud og kampanjer

Kiwi er kjent for sine gode tilbud og kampanjer. Hver uke har de ulike varer på tilbud, og du kan spare mye penger ved å følge med på ukens tilbudsavis. Butikken har også et eget fordelsprogram, Kiwi Pluss, hvor du kan få ekstra rabatter og tilbud.

Kundeservice

Kiwi legger stor vekt på god kundeservice. Personalet er vennlig og hjelpsomt, og de er alltid klare til å assistere deg med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha. Hvis du har spesielle ønsker eller behov, er det bare å spørre, og de vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg.

Kort oppsummert

Kiwi i Vågsgata, Sandnes er en populær dagligvarebutikk med et bredt utvalg av matvarer til lave priser. Butikken har generøse åpningstider, gir gode tilbud og kampanjer, og legger stor vekt på god kundeservice. Enten du er en fastboende i Sandnes eller bare er på besøk, er Kiwi i Vågsgata et flott valg for dine dagligvarer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Kiwi Vågsgata?

Kiwi Vågsgata ligger i Sandnes. Kiwi Vågsgata er en matbutikk i Sandnes sentrum som tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer og produkter til konkurransedyktige priser.

Hva er åpningstidene til Kiwi Sandnes?

Kiwi Sandnes har ulike åpningstider avhengig av ukedag. Mandag til fredag er butikken åpen fra 07:00 til 23:00, lørdag fra 07:00 til 21:00, og søndag fra 09:00 til 21:00. Kiwi Sandnes tilbyr dermed gunstige åpningstider for de som ønsker å handle dagligvarer utenom vanlige arbeidstider.

Hvilke typer produkter finner man på Kiwi Sandnes?

På Kiwi Sandnes finner man et bredt utvalg av dagligvarer, inkludert ferske frukt og grønnsaker, meieri- og kjøttprodukter, brød og bakevarer, samt et stort utvalg av tørrvarer og andre nødvendigheter. Kiwi Sandnes har alt man trenger til å dekke behovene sine i hverdagen.

Hva er forskjellen mellom Kiwi Vågsgata og Kiwi Sandnes?

Kiwi Vågsgata og Kiwi Sandnes er to separate butikker, men begge tilhører Kiwi-kjeden. Kiwi Vågsgata ligger i sentrum av Sandnes, mens Kiwi Sandnes er en annen butikk som også ligger i Sandnes. Begge butikkene tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer, men har ulike plasseringer i byen.

Hvilke fordeler får man ved å handle på Kiwi Sandnes?

Ved å handle på Kiwi Sandnes får man tilgang til et stort utvalg av produkter til konkurransedyktige priser. Butikken har også gode åpningstider som gjør det enkelt å handle når det passer best for den enkelte. Kundene kan dermed nyte godt av både rimelige priser og større fleksibilitet når de handler hos Kiwi Sandnes.

Er det parkeringsmuligheter i nærheten av Kiwi Vågsgata?

Ja, det finnes parkeringsmuligheter i nærheten av Kiwi Vågsgata. Kundene trenger dermed ikke bekymre seg for parkering når de skal handle på Kiwi Vågsgata.

Hvilke betalingsmetoder aksepterer Kiwi Sandnes?

Kiwi Sandnes aksepterer betaling med kontanter, bankkort, kredittkort og kontaktløs betaling. Dette gir kundene flere alternativer når de skal betale for varene sine.

Er Kiwi Sandnes tilgjengelig for netthandel?

Dessverre tilbyr ikke Kiwi Sandnes netthandel per dags dato. Kundene må derfor besøke butikken fysisk for å handle.

Har Kiwi Sandnes tilbud og kampanjer?

Ja, Kiwi Sandnes har jevnlig tilbud og kampanjer på ulike produkter. Dette gir kundene mulighet til å gjøre gode kjøp og spare penger på dagligvarer.

Er Kiwi Sandnes tilgjengelig for hjemlevering av varer?

Ja, Kiwi Sandnes tilbyr hjemlevering av varer gjennom sin samarbeidspartner Kolonial.no. Dette gjør det enkelt for kundene å få varene levert rett hjem til døren.

Artiklen Kiwi: Vågsgata, Åpningstider i Sandnes har i gennemsnit fået 3.4 stjerner baseret på 17 anmeldelser