Saltkjelsnes camping

Saltkjelsnes Camping

Vi kan tilby campinghytter i ulike kategorier og plass til 60 campingvogner og telt. Campingen ligger idyllisk til ved den kjente “straumen” som strømmer med …

Saltkjelsnes Camping | Camping | Eidsbygda – Visit Norway

Saltkjelsnes Camping | Camping | Eidsbygda | Norway

Saltkjelsnes Camping. 1575 likes · 70 talking about this · 734 were here. Vi legger ut bilder og info fra Saltkjelsnes Camping. Vi ønsker også at…

Saltkjelsnes ligger også sentralt for å ta en rekke utflukter til noen av landets største turistattraksjoner som Trollstigen, Atlanterhavsveien, Trollveggen, Mardalsfossen, Romsdalseggen, og den nye Via Ferrata Romsdalsstigen. I kort avstand fra campingen er det mange turstier og fjellturer du kan velge i. Her er noe for enhver smak. Vi kan tilby campinghytter i ulike kategorier og plass til 60 campingvogner og telt. Campingen ligger idyllisk til ved den kjente “straumen” som strømmer med stor kraft, frem og tilbake like utenfor campingplassen. Her er meget gode fiskemuligheter og en vakker natur. Det koker av fisk rundt oss, så her er gode fangstmuligheter både ved å fiske fra land og fra båt. På campingen er det også en mer skjermet badebukt som er en perfekt lekeplass for famlier med små barn. Vi har en egen brygge med utleiebåter som kan brukes til å prøve fiskelykken i fjorden. Fisketurer på Romsdalsfjorden holder til like ved siden av oss, og med dem kan du bli med på en spennende guida fisketur på fjorden.

Saltkjelsnes Camping | Facebook

Saltkjelsnes Camping – Facebook

Saltkjelsnes Camping, Eidsbygda, Møre og Romsdal, Norge

Saltkjelsnes Camping, Eidsbygda, Møre og Romsdal, Norge – MT Campings Noorwegen

Saltkjelsnes Camping ligger på en halvøy i imponerende omgivelser, omtrent mellom Molde og Åndalsnes. Campingen har velholdte sanitærfasiliteter, flott beliggenhet for fiske og båter til leie.

SALTKJELSNES CAMPING (Rauma, Norge) – Anmeldelser

SALTKJELSNES CAMPING (Rauma, Norge) – Campingplass – Anmeldelser – Tripadvisor

Saltkjelsnes Camping, Rauma: Se 6 reiseanmeldelser, 17 objektive bilder og gode tilbud for Saltkjelsnes Camping, vurdert som nr. 9 av 17 temaovernattinger i Rauma og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor.

Keywords: saltkjelsnes camping, eidsbygda camping