Valsøya camping

Camping på Valsøya

Flott campingplass å overnatte for en natt eller flere. — Valsøya

Restaurant, accommodation, marina and Høyt & Lavt Valsøya Climbing Park. Near the Atlantic Ocean between Kristiansund and Trondheim.

Flott campingplass langs E39. Plasseringen er omtrent midt mellom Trondheim og Atlanterhavsveien. Valsøytunet ligger ved munningen av Valsøyfjorden.

Valsøya

Denne ferieparken ligger på Valsøya, og tilbyr selvbetjente boenheter med utsikt … Min familie startet dette stedet i 1996 og har drevet det som camping …

Restaurant, accommodation, marina and Høyt & Lavt Valsøya Climbing Park. Near the Atlantic Ocean between Kristiansund and Trondheim.

Overnatt på Valsøya! | Camping | Valsøyfjord – Visit Norway

Valsøya ligger idyllisk i munningen til Valsøyfjorden med korte avstander både til sjø og fjell. Øya ligger langs E39 midt mellom Trondheim og …

Campingplass: Valsøya – Camping.no

Camping.no – Campingplass: Valsøya

Camping, restaurant, hytter, utleie av båt samt marina midt… … 27. og 28. august kommer Øyvind Bliksvær til Valsøya for å holde kurs i havkajakkpadling.

Feriepark Valsøya (Norge Valsøyfjord) – Booking.com

Denne ferieparken ligger på Valsøya, og tilbyr selvbetjente boenheter med utsikt over fjorden, gratis Wi-Fi, gratis parkering og et privat strandområde…

Valsøya – Campio.no – Finn og bestill camping

Valsøya ligger idyllisk i munningen til Valsøyfjorden med korte avstander både til sjø og fjell. Øya ligger langs E39 midt mellom Trondheim og Atlanterhavsveien.Vi kan by på overnatting, i både hytter, pod hus og leiligheter i ulik størrelse. Vår tradisjon er flytting av gamle hus, og hvem vet hva vi kommer på å flytte til oss neste gang? Allerede har vi hentet Saltrøfjøset og Berjebakkstua som nå er en del av restauranten, Jordmorstua hvor du kan overnatte i ditt eget lille stabbur og Olaushuset som er Trønderlånet som ble omgjort til åtte unike leiligheter. Har du med “huset selv” så byr vi på oppstillingsplasser for bobil, campingvogn eller telt. Høyt og Lavt Valsøya byr på en omfangsrik klatrepark med mange løyper i trærne. Parken er kun 200 meter fra tunet, og en fin rusletur fra overnattingsenhetene. Det er også mulig å leie kajakk eller båt når man er hos oss. Det finnes mange merkede turstier i nærområdet. StikkUt.no har tegnet opp løypene, og du kan finne beskrivelsene på appen morotur. Velkommen til et trivelig opphold i vår lille destinasjon syd i Trøndelag, der vi kan tilby mange aktiviteter og mye vær!Vi er stolte av å være Green Key sertifisert.

Valsøytunet | Halsa – Facebook

Campingplass Valsøya, Halsa, Norge – Om trivago

Keywords: valsøya camping