En gave til en god venn

Et stort antall nettbutikker tilbyr i dag et stort utvalg av forsendelsesmetoder. Noe av det mest moderne for tiden er å få det levert til et hentested, og så er det bare å gå innom for de bestilte produktene når det passer inn i hverdagen. Leveringstypen er derfor svært praktisk, og ofte også den billigste leveringsformen.

Du kan også prøve å velge å få det levert til din private bolig eller til jobbadressen din. Løsningen blir nok litt dyrere, men også uvanlig grei. Den billigste fraktmetoden vil imidlertid utvilsomt være at du henter varene selv, men dette er betinget av at du bor i nærheten av nettbutikkens bosted.

Forsendelsesperioden kan vise seg å være spesielt betydelig dersom vi trenger dine nye varer umiddelbart, og til det formål er det derfor aktuelt å se nærmere på estimert leveringstid på det aktuelle produktet.

Mange nettforhandlere garanterer 1-dags frakt på sine bestselgende produkter, som likevel krever at transaksjonen lagres før et bestemt tidspunkt, med sikte på å ha muligheten til å få bestillingen sendt før kl. lageransatte på vei hjem.

Leveringstid er svært viktig

Det er nå virkelig problemfritt for kjøpere å vurdere prisnivået i ulike nettbutikker , og derfor har et stort antall nettbutikker blitt presset å redusere salgsverdien av spesielt deres beste i testprodukter – for barn, og også for menn og kvinner – betydelig, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid fortsatt være fordelaktig å analysere enkelte utsalgssteder på nett etter salg før du gjennomfører kjøpet, slik at du er urokkelig sikker på å anta den mest attraktive prisen.

Man skal bare være så forsiktig at hvis en nettbutikk markedsfører produktene sine til en salgspris som kan virke utopisk lav, så kan det stort sett være et tegn på en uredelig e-handler. Kjøp med vanlige betalingskort er derimot dekket av en ordre, som beskytter deg som kunde mot svindel med nettbutikker.

Vi slår vanligvis kjøp med standard betalingskort eller mobilbetalinger. Alternativt kan du benytte deg av et avbetalingstilbud som ViaBill, i tilfelle du har tenkt å finansiere prisen på flere runder.

Trustpilot tilbyr ganske gode alternativer

Før noen handler i en nettbutikk, kunne du faktisk bla gjennom reglene til e-butikken, men det er vanligvis ikke superinteressant.

Et enkelt alternativ kan være å undersøke om nettbutikken er e-merket, siden dette skal være en indikasjon på at netthandelen er i samsvar med dansk lov, i tillegg til at nettbutikken er hyppig besøkt av fagfolk som har mye erfaring med gjeldende lover. Dette er også en god grunn for en hjelpende hånd, så langt du skaper problemer som følge av kjøpet.

I tillegg til dette foreslår vi at du legger merke til de mest relevante retningslinjene som påvirker bestillingen, for eksempel hvilken returrett nettselskapet benytter. På grunn av dette er det også viktig at du til enhver tid oppbevarer e-postkvitteringen, slik at du kan bevise bestillingen din i fremtiden, uansett om du handler gave til gutt eller jente.

De unge shoppere på e-butikker

Trustpilot gir virkelig gode løsninger for å lete etter refleksjonene til en stor gruppe nåværende kunder, og derfor er det smart at du ser på nettbutikkens vurderinger før du bestiller.

Facebook bringer tilsvarende evig tiltalende snarveier for å få et innblikk i e-handelskundefokuset. I tillegg finnes det til og med e-forhandlere hvor kunder kan sende inn en vurdering av kjøpet sitt, som også bør benyttes for å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av inntekter fra annonsering. Vi samarbeider med et stort antall e-butikker og promoterer deres tilbud, og krever inn betaling dersom den besøkende vi videresender gjør et kjøp.

Informasjon om varer og nettbutikker vedlikeholdes ofte, men vi ønsker ikke å holdes ansvarlig for rettelser som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av nettsidens data.