For de som elsker komfort og kvalitetsmote

Mange internettselskaper tilbyr nå alle slags leveringsmetoder. Noe av det mest moderne i disse dager er pakkebutikken, hvor du henter varene selv når det er anledning. Fraktmetoden er ganske enkel, så vel som den lettest kjøpte leveringsmetoden.

Leveringshastigheten kan vise seg å være svært aktuell hvis vi absolutt må bruke de nye varene dine umiddelbart, så det er fornuftig å sjekke estimert leveringsdato for det aktuelle produktet.

En rekke e-selskaper garanterer 1-dags frakt på en rekke varer, men som tross alt er betinget av at bestillingen behandles før avtalt tid, tatt i betraktning at de er garantert å kunne få varen sendt avgårde før de lageransatte reiser hjem.

Inntil flere nettbutikker lover portofri levering, men stort sett gjelder dette kun hvis du handler for et presist beløp. Ellers kan de velge den billigste metoden for levering, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i Randers, Slagelse eller Hørning – vil være å få dem til å kjøre bestillingen din til et hentested.

Levering til din private bolig eller til din arbeidsplass

Det har vist seg å være ekstremt smart for folk å finne de beste prisene fra forskjellige nettselskaper og har følgelig mange selskaper på nettet har blitt presset til å redusere utsalgsprisene på produktene deres – for babyer og barn, og også for kvinner og menn – ganske mye, og noen ganger til og med gi gratis frakt.

På den annen side kan det alltid vise seg å være verdt tiden å sjekke noen få internettvarehus for rabattkoder før du fullfører bestillingen, slik at du er godt informert om å få den mest attraktive prisen.

Du bør imidlertid huske på at når en nettvirksomhet tilbyr varer til en pris som anses som uhørt gunstig, kan dette ofte være et tegn på en uekte nettvirksomhet. Korttransaksjoner er imidlertid omfattet av en forskrift som hjelper oss mot svindel med nettbutikker.

Generelt foreslår vi kjøp med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte deg av en løsning som ViaBill, forutsatt at du tar sikte på å betale regningen senere.

Før folk bestiller fra en nettbutikk, kunne de faktisk se på butikkens vilkår og betingelser, men dette er noen ganger en tidkrevende oppgave.

En annen løsning kan derfor være å se om nettselskapet er medlem av e-merkeordningen, fordi det generelt er et bevis på at nettforhandleren legger til gjeldende danske regler, og at nettforhandleren en gang i en stund inspisert av spesialister som er kjent med gjeldende regelverk. Det gir deg en snarvei til en hjelpende hånd, dersom du skulle bli utsatt for utfordringer som følge av shoppingen din.

Det kan også være nyttig for kjøper å være nøye med det mest relevante regelverket som kan ha innflytelse på transaksjonen, for eksempel hvilken byttepolicy nettbutikken sørger for. Her er det også essensielt at du alltid sikrer deg kvitteringen, slik at du til enhver tid kan bevise bestillingen din, enten du handler etter en mann eller en kvinne.

Den rimeligste frakttypen

Trustpilot gir svært gode muligheter til å undersøke meningene til en stor gruppe tidligere forbrukere og det anbefales derfor at du utforsker nettbutikkens kritikk før du kjøpe.

Facebook tilbyr deg også visse praktiske metoder for å se på påliteligheten til nettbutikken. I tillegg finnes det mange nettbutikker hvor du kan registrere en vurdering av bedriftens tjeneste, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.